Hortons hovedpine / Clusterheadedge

Hælspore

Nedgroet negl

Vindueskiggerben

Kroniske smerter

Forhøjet blodtryk

Eksamens-angst

Hortons hovedpine / Clusterheadedge

Kære Hanne.

Tak for at redde mit liv 💐
Hortons hovedpine / Clusterheadedge er SÅ vanvittig smertefuld, men efter 1 behandling, så var den væk 😳😁 Kan ikke beskrive min taknemmelighed ❤️

De bedste anbefalinger herfra ❤️

De bedste hilsner
Pernille Schmidt Dinesen

 

Hælspore

Hælspore er noget lort. Du fik den væk 👍 Helt vildt fedt 😁

Tak

Mvh Brian

 

Nedgroet negl

”Jeg har nu taget de dråber du har anbefalet i omkring 2 måneder, og de har virkelig ændret meget i min hverdag.

Det vigtigste er at jeg næsten slet ikke har ondt i mine tæer mere, og derudover styrker de mig også så jeg står mere ved mig selv, hvilket bare er en kæmpe bonus.

Jeg har prøvet adskillige ting: operation, bøjle og penicillin, og intet har virket, men disse dråber har virkelig ændret alt. Så tusind TAK!

en glad klient

 

Vindueskiggerben

Jeg har haft smerter i mine lægge (underben) i mere end 20 år, hver eneste gang jeg skulle gå, selv ved småture.

Min daværende læge kunne blot konstatere, at jeg led af såkaldte ”vindueskiggerben” og skulle bare være stædig og blive ved med at gå!

Jeg har nu haft 2 konsultationer hos Hanne Jørgensen. 1 ”forundersøgelse” hvor Hanne meget grundigt gennemgik mit helbred og min medicin.

Derefter en konsultation, hvor Hanne fortalte, hvad hun havde fundet ud af.

Nu har jeg siden 24. maj 2019 taget den homøopatiske medicin som Hanne har anbefalet.

Jeg er stort set smertefri og kan begynde at gå ture igen.

Grethe Kokborg

 

Kroniske smerter

Jeg havde i adskillige måneder haft smerter, der synes at brede sig mere og mere. Dette begrænsede mig selvfølgelig fysisk. Bestilte tid til sundhedscheck hos lægen – 1 måneds ventetid.

Heldigvis fik jeg tid hos Hanne Jørgensen. 

Jeg fortalte om mine smerter. Og straks kunne Hanne give ÅRSAGEN til mine smerter.  Det var virkelig en AHA-oplevelse.  Når kroppen gør ondt, er det fordi den vil fortælle at noget bør ændres. Jeg ved det jo godt, (inderst inde) for jeg er selv alternativ behandler – healingsmassage.  Men det er altså fantastisk og mirakuløst at få behandling af Hanne.

NU ved jeg, hvad mine smerter handler om, og skal så ”bare” ændre nogle tanker.   

Hanne tog foto af mine øjne – og foretog irisanalyse.  Jeg fik lysterapi = maske på øjnene, samtidig med speciel afspændende musik. 

Jeg var helt høj af taknemmelig efter Hannes behandling, som jeg virkelig kan anbefale. 

Med venlig hilsen

Elene Pilapitiya 

 

Forhøjet blodtryk

Jeg havde igennem flere år haft et pænt forhøjet blodtryk, typisk omkring 165/105, men desværre ofte højere, det laveste jeg målte over en 2 årige periode var 130/83.

Jeg led ofte af kraftig hovedpine og mavesmerter

Efter flere grundig undersøgelse hos en speciallæge, blev anbefalingen ”Spis piller resten af livet, så går det sgu nok” sagde lægen til mig, naiv som jeg var, spurte jeg ”om der ikke var et sundere alternativ” og svaret fra speciallægen var ” du kan altid forsøge at ændre din kost og motionere, men det virker sgu ik på den lange bane”.

Jeg valgte at sige nej tak til speciallægens piller og kontaktede på anbefaling Hanne Jørgensen for at høre om der mon ikke skulle være et sundere alternativ til speciallægens livtids piller.

Og det var der, men desværre indbefattede det også sundere kost, motion og kosttilskud ?, men under en uge efter mit første besøg, begyndte mit blodtryk at falde og i løbet af en måneds tid blev det stabilt omkring 130/80, hovedpinen og mavesmerterne forsvandt som en bonus.

Når jeg glemmer mine nye vaner, stiger mit blodtryk lidt igen og så er det tilbage til bladsellerien, som er blevet min nye ynglingsgrønsag og trykket falder også selv om det kniber med motionsdelen.

Som udgangspunkt er Hanne den første jeg kontakter, når noget føles forkert i kroppen, selv min pollen allergi er jeg sluppet af med.

En taknemlig klient

Allan Arlofelt

 

Eksamens-angst

Jeg har dumpet min del af teoriprøver, 5 stks og en enkelt køreprøve. Den største grund til at jeg har dumpet skyldes min nervøsitet og presset i selve situationen. Jeg kan mine ting, men nervøsiteten overskyggede alt.

Jeg fik noget naturmedicin af Hanne, nogle dråber og nogle vingummi-bolcher, som skulle hjælpe mig, men jeg havde lidt svært ved at forstå hvordan.

Jeg startede på naturmedicinen 5 dage før selve køreprøven. Dagen for køreprøven kom, og jeg havde en time med min kørelærer lige inden. Jeg var rimelig rolig selv da jeg opdagede at jeg havde glemt mit pas, og vi måtte køre hjem efter det. Selv på vej tilbage til køreprøven var jeg rimelig rolig, også selv om vi endte i en kø. En situation som var meget presset, men jeg kunne meget bedre håndtere den stress som var inden i mig.

Vi nåede køreprøven i sidste øjeblik, og den gik godt :) Jeg var rimelig rolig, havde meget mere overskud og jeg bestod :)

Selv om jeg følte mig rolig undervejs, opdagede jeg bagefter at min t-shirt kunne vrides - så meget havde jeg svedt.

Leif Christiansen 

 

Heilpraktik og naturmedicin

Heilpraktik er tysk og betyder helbredelsesterapi. I Tyskland hører heilpraktik ind under sygesikringen. Det gør den desværre ikke i Danmark. På dansk vil den bedste oversættelse af heilpraktiker nok være naturmediciner.

Som heilpraktiker går jeg efter at finde årsagen til den pågældende sygdom. Dette gør jeg udfra sygdomshistorie, klinisk undersøgelse, iris- og tungeanalyse og hvad der ellers kan være relevant i den pågældende situation. Dette gør at hvert enkelt behandling bliver tilpasset til den enkelte klient. Behandlingen kan blandt andet bestå af ændring af kost, forskellige urter og vitaminer, lys- og magnetterapi.

Tilmelder du dig til mit nyhedsbrev får du 10 tips til dit hus-apoteket.
Samtidig modtager du tips om sundhed, nye tiltag eller rigtig gode tilbud.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Jeg bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på denne hjemmeside.