26 35 28 04
 
 mail
 
Amtsvejen 340, 3390 Hundested
 

Hanne har altid haft en naturlig nysgerrighed omkring, hvordan vi som mennesker bliver påvirket af vore omgivelser og de ting, som vi gør ved vores krop og sind. I mange år lå ønsket om mere viden til, hvordan hun bedst kunne hjælpe andre mennesker i underbevidstheden, og boblede. Så uden altid at kende årsagen til sit ønske om mere viden, har Hanne uddannet sig i gennem årene, så hun i dag har en bred viden om, hvordan vi som mennesker er skruet sammen, fysisk og mentalt.

For Hanne som behandler er det vigtigt at kunne behandle ”det hele menneske” og ikke kun en del af det, man som klient fejler. Det er sjældent nok kun at behandle symptomet på sygdommen, derfor arbejder Hanne med at finde årsagen til sygdommen. Og ved at fjerne årsagen er det muligt at undgå at eventuelle symptomer vender tilbage.

Med flere længerevarende uddannelser og en stor bunke personlige erfaringer, er der lagt en solid bund af viden og erfaringer for at kunne hjælpe ”det hele menneske” med at skabe et solidt grundlag til at skabe sig et bedre liv uden skavanker. 

Hanne har en rigtig god evne til favne sine klienter og sætter tid af til at lytte på hvad klienten har at fortælle om sit liv og symptomer og netop det at kunne lytte og favne klienten er med til at finde den dybere årsag til symptomerne.

Hannes længerevarende uddannelser startede med en uddannelse som kemiker, cand.scient fra Københavns universitet efterfyldt af en uddannelse som Certificeret ID-Psykoterapeut fra ID Academy hos Ole Vadum Dahl, og som nu afsluttes med den igangværende uddannelse som eksamineret Heilpraktiker fra Heilpraktikerskolen i Silkeborg. Uddannelser som sikrer klienterne en kvalificeret behandling og hjælp.

Hannes værdier, i hendes behandlinger af hendes klienter, er blandt andet at hjælpe så meget som muligt via naturens eget medicinskab og den viden, som har været kendt i tusindvis af år.

 

Andre uddannelser Hanne har taget undervejs:
Healingsmassage
NLP-practitioner & Certificeret coach
International træning i Familie opstilling