Hvis du har spørgsmål og brug for afklarende svar er du velkommen til at kontakte mig. Du kan kontakte mig på telefonen, indtale en besked, sende en sms eller bruge nedestående formular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Vil du bestille en konsultation, kan du med fordel skrive nogle tidspunkter og dage, som passer dig, så vil jeg forsøge at afpasse det så godt som muligt.

Jeg har telefontid tirsdag-torsdag kl 8:00-9.00.

Jeg holder åbent for konsultationer tirsdage, onsdage og torsdage mellem kl. 9.00 - 17.00.

Navn *
E-mail *
Telefon
Besked

Heilpraktik og naturmedicin

Heilpraktik er tysk og betyder helbredelsesterapi. I Tyskland hører heilpraktik ind under sygesikringen. Det gør den desværre ikke i Danmark. På dansk vil den bedste oversættelse af heilpraktiker nok være naturmediciner.

Som heilpraktiker går jeg efter at finde årsagen til den pågældende sygdom. Dette gør jeg udfra sygdomshistorie, klinisk undersøgelse, iris- og tungeanalyse og hvad der ellers kan være relevant i den pågældende situation. Dette gør at hvert enkelt behandling bliver tilpasset til den enkelte klient. Behandlingen kan blandt andet bestå af ændring af kost, forskellige urter og vitaminer, lys- og magnetterapi.

Tilmelder du dig til mit nyhedsbrev får du 10 tips til dit hus-apoteket.
Samtidig modtager du tips om sundhed, nye tiltag eller rigtig gode tilbud.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Jeg bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på denne hjemmeside.