Første konsultation

Alle klientforløb indledes med en uddybende samtale. Målet med samtalen er at afdække nuværende og eventuelt tidligere problemer, symptomer, sygdomme samt livsstil og vaner.

Første konsultation vil også bestå af en klinisk undersøgelse hvor jeg blandt andet måler blodtryk, lytter til hjerte og lunger, ser på krops-holdning og tager irisbilleder til brug for analysen.

Irisanalyse, hvor jeg ser i øjnene viser et "aftryk" af hvilke fysiske styrker og/eller mindre stærke områder, vi har med os, samt til dels hvad vi "samler op" undervejs i vores liv. 

Der er ingen behandling på første konsultation.

Link: Bestil tid

Optimeret velvære på 90 dage - Vitamintest

En helhedsanalyse, hvor der også tages en vitamintest, som viser om din krop er ernæringsmæssig i balance. Ud fra en håranalyse testes du for om du er i underskud af :

- vitaminer
- mineraler
- essentielle fedtsyrer
- aminosyrer
- antioxidanter

Der ud over får du et personligt kostprogram, så du kan opnå optimalt velvære på 90 dage.

Link: Bestil tid

Efterfølgende konsultationer

Start på behandlingen vil begynde på de efterfølgende konsultationer. Her giver jeg svar på analyserne fra første konsultation og sammen lægger vi en mulig plan for fremtidige behandlinger, hvor der ofte indgår zoneterapi, naturmedicin, lys- og magnetfelt-terapi, vejledning om sund, naturlig og lækker kost samt brug af planter og urters helbredende kraft.

Al behandling vil handle om at genoprette kroppens balancer.

Link: Bestil tid

 

Heilpraktik og naturmedicin

Heilpraktik er tysk og betyder helbredelsesterapi. I Tyskland hører heilpraktik ind under sygesikringen. Det gør den desværre ikke i Danmark. På dansk vil den bedste oversættelse af heilpraktiker nok være naturmediciner.

Som heilpraktiker går jeg efter at finde årsagen til den pågældende sygdom. Dette gør jeg udfra sygdomshistorie, klinisk undersøgelse, iris- og tungeanalyse og hvad der ellers kan være relevant i den pågældende situation. Dette gør at hvert enkelt behandling bliver tilpasset til den enkelte klient. Behandlingen kan blandt andet bestå af ændring af kost, forskellige urter og vitaminer, lys- og magnetterapi.

Tilmelder du dig til mit nyhedsbrev får du 10 tips til dit hus-apoteket.
Samtidig modtager du tips om sundhed, nye tiltag eller rigtig gode tilbud.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Jeg bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på denne hjemmeside.