26 35 28 04
 
 mail
 
Sonnerup Gade 45, 4060 Kirke Såby
 

- med individuelt kostprogram

Ved hjælp af en håranalyse får du en plan på 90 dage om hvordan du bedst optimerer dit helbred gennem kost og ernærringsmæssig justering. 

Optimeret velvære plan er en øjenåbner, hvor du bliver opmærksom på de konsekvenser som miljøet i og omkring dig påvirker din krop.

Måske føler du at du ingen energi her, sover dårligt, har svært ved at koncentrerer dig, tit er forkølet eller har influenza, har en øm og smertende krop, er langsomt om at komme dig efter sygdom og skader. Hvis kroppen ikke fungerer optimalt, så kan det fører til netop listet symptomer, og på længere sigt kan det føre til kroniske helbredsproblemer.

Bestil tid online.

Denne vitamintest kaldes for ”Cell Wellbeing”. Der trækkes 4 hår ud, som analyseres med hårroden i et scanningsapparat. Du kan læse mere om Cell Wellbeing her: www.cell-wellbeing.com/dk

Epigenetik handler om al det vi kan gøre noget ved - det miljø vi er i. 98% af vores helbred er i vores egne hænder, mens kun omkring 2% er styret af gener som vi har nedarvet fra tidligere generationer - det som vi ikke kan gøre noget ved.

Så 98% af vores helbred har vi selv mulighed for at justerer på. En håranalyse kan give dig svarene på hvad der vil være godt for dit helbred at justere på nu og de næste 90 dage.

Kontakt mig for yderligere information og se priser her.

Bestil tid på telefon 26 35 28 04, via mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller bestil tid online.

Book et telefonmøde på 15 minutter helt uforpligtende. Book det her.

Eller send en mail til kontakt@naturenskraft.dk

Heilpraktik og naturmedicin

Heilpraktik er tysk og betyder helbredelsesterapi. I Tyskland hører heilpraktik ind under sygesikringen. Det gør den desværre ikke i Danmark. På dansk vil den bedste oversættelse af heilpraktiker nok være naturmediciner.

Som heilpraktiker går jeg efter at finde årsagen til den pågældende sygdom. Dette gør jeg udfra sygdomshistorie, klinisk undersøgelse, iris- og tungeanalyse og hvad der ellers kan være relevant i den pågældende situation. Dette gør at hvert enkelt behandling bliver tilpasset til den enkelte klient. Behandlingen kan blandt andet bestå af ændring af kost, forskellige urter og vitaminer, lys- og magnetterapi.

Tilmelder du dig til mit nyhedsbrev får du 10 tips til dit hus-apoteket.
Samtidig modtager du tips om sundhed, nye tiltag eller rigtig gode tilbud.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Jeg bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.